Hoppa till sidans innehåll

Du behövs!


Vill du vara med och förändra omvärldens attityd till personer med intellektuella funktionsnedsättningar och på så vis skapa rikare liv? Oavsett på vilket sätt du vill hjälpa till, är du välkommen. Ditt stöd och ditt engagemang behövs.

Om du är en idrottsförening: Gör skillnad – arrangera en Special Olympics-tävling eller en Special Olympics School Day. Hör med oss vad som krävs.

Om du är idrottsledare: Utveckla ditt ledarskap – engagera dig inför och under en Special Olympics-tävling. Kontakta oss för att komma i kontakt med den idrott du gillar.

Om du är företagare: Visa att du är med och förbättrar världen – bli samarbetspartner till Special Olympics. Ta kontakt med oss så berättar vi hur du kan visa ditt stöd.

Om du är åskådare: Bli volontär – ge barn och unga med intellektuella funktionsnedsättningar chansen till idrott. Vi behöver bli fler som jobbar för ett samhälle präglat av mångfald och tolerans.

Anmäl dig som volontär i vår verksamhet!

Om du är arrangör: Har ni funderat på att arrangera ett Special Olympics-evenemang? Ta kontakt med oss så berätter vi mer. Det finns också en digital guide.

Hör av dig!

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:21

Sponsorer

Huvudsponsor

ica

Sponsorer

hemma

Officiell leverantör

Scandic
GrandTravelGroup

Projekt partner

Idrottsstiftelsen

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link