Gå till innehåll
$siteName
Logotyp röd

Nyheter

Vill du läsa de senaste pressmeddelandena eller komma i kontakt med pressansvariga? Besök vårt pressrum.

 • Sverigelaget tågar in på invigningsceremonin av Special Olympics World Winter Games i Österrike 2017.
  Läs mer
  Här är Sverigelaget till Special Olympics World Winter Games Den svenska truppen till Special Olympics World Winter Games i Turin är uttagen. Nästa år tävlar 25 idrottare från Sverige på världens största idrottsevenemang för personer med intellektuell funktionsnedsättning.
 • Bilden är ett montage. Till vänster syns logotyperna för Special Olympics Sverige och Coca-Cola Sverige. Till höger syns en närbild på en tjej med downs syndrom som biter i en medalj.
  Läs mer
  Coca-Cola i Sverige ny sponsor till Special Olympics Sverige Coca-Cola i Sverige blir officiell sponsor till Special Olympics Sverige för att ge fler personer med intellektuell funktionsnedsättning bättre förutsättningar till idrottsglädje.
 • Läs mer
  Hon gjorde Årets prestation inom Special Olympics: "Otroligt fint" Fredagen den 3 maj prisades de bästa prestationerna och de största förebilderna inom svensk parasport från det senaste året. Priset Årets prestation inom Special Olympics gick till bowlingspelaren Lisa Nordström Green från Säffle.
  – Det känns otroligt fint att få priset, säger hon.
 • Läs mer
  Så ser du Svenska Parasportgalan 2023 var ett fantastiskt parasportår med bland annat svenskt deltagande på Special Olympics World Games i Berlin . Nu har det blivit dags att utse Sveriges främsta, mest inspirerande och största förebilder inom svensk parasport. Den 3 maj sänds Svenska Parasportgalan live på SportExpressen.
 • Läs mer
  De kan vinna pris på Svenska Parasportgalan Den 3 maj hyllas de största prestationerna och förebilderna inom svensk parasport på Svenska Parasportgalan.
  Tre idrottare är nominerade till det ärofyllda priset Årets prestation inom Special Olympics.
 • Läs mer
  Lisa en av Årets kvinnor 2024: ”Är superstolt” När tidningen Expressen listar Årets kvinnor 2024 får bowlingspelaren Lisa Nordström Green en plats.
  – Det känns jättekonstigt fast på ett väldigt bra sätt. Det finns väldigt många kvinnor ute i landet som är otrolig förebilder – och så kommer lilla jag från Säffle och kniper en av platserna. Jag kan inte riktigt smälta det, säger hon.
 • Läs mer
  Eufori efter Special Olympics Games: ”Älskar det här” Längdskidor, innebandy och alpin skidåkning stod på programmet när Special Olympics Games – Sveriges största idrottsevenemang för personer med intellektuell funktionsnedsättning – hölls i Östersund den 1-3 mars.
 • Läs mer
  Tress och Special Olympics Sverige inleder samarbete Tress Sport & Lek blir leverantörsponsor till Special Olympics Sverige. Avtalet sträcker sig under 2024.
 • Läs mer
  Rekordmånga deltagare på nationella spelen i snöskolöpning Rekordmånga deltagare – 54 stycken – samlades i Rättvik på lördagen för att delta i nationella spelen i snöskolöpning. Det blev en dag fylld med idrottsglädje, värme och gemenskap.
 • Bilden föreställer två unga fotbollsspelare som springer mot kameran. De kämpar om bollen.
  Läs mer
  Anmäl ditt lag till Gothia Special Olympics Trophy Den 14-18 juli 2024 arrangeras Gothia Special Olympics Trophy i Göteborg.

Huvudsponsorer

Officiella sponsorer

Officiella leverantörer